Edredón SIBERIA 98% plumón
  Cotton Vitae

  DYNE SIBERIA 98% ned

  1.369,62 kr.
  Inkl. moms

  Sibirisk dyne er uden tvivl hogar Algodón Egipcios nordiske fyld par excellence, den har en enestående balance mellem en meget høj kvalitet og en indeholdt pris. Dens fyldning af 98% ned sammen med et meget blødt satinstof giver os et uovertruffen touch, volumen og komfort.

  Materialerne i den sibiriske dyne er naturlige (dun og bomuld). Dunene er blevet behandlet, vasket og steriliseret i henhold til EDFA (European Down &Feather Association) regler.

  Grammage gr/m2
  Måling:
  100% secure payments

  Sibirien-modellen af NORDREAM er fremstillet i tre tykkelser, de 200 gr / m², som vi anbefaler til koldere rum, hvor den om natten ikke falder under 14º, de 150 gr / m² til varme rum, der ikke falder under 18º, som det er tilfældet med de fleste hjem i Spanien og endelig de 100 gr / m² for værelser, hvor temperaturen ikke falder under 18º, som det er tilfældet med de fleste boliger i Spanien og endelig de 100 gr / m² for værelser, hvor temperaturen ikke falder under 18º, som det er tilfældet med de fleste boliger i Spanien og endelig de 100 gr / m² for værelser, hvor temperaturen ikke falder under 18º, som det er tilfældet med de fleste boliger i Spanien og endelig de 100 gr / m² for værelser, hvor temperaturen ikke falder under 18º, som det er tilfældet med de fleste boliger i Spanien og endelig de 100 gr / m² for værelser, hvor temperaturen ikke falder under 18º, som det er tilfældet med de fleste boliger i Spanien og endelig de 100 gr / m² for værelser, hvor temperaturen ikke falder under 18º, som det er tilfældet med de fleste boliger i Spanien og endelig 100 gr / m² for værelser, hvor temperaturen ikke falder under 18º, som det er tilfældet med de fleste hjem i Spanien og endelig 100 gr / m² for værelser, hvor temperaturen ikke falder under 18º 22º, anbefales især om foråret eller hjem, der ikke slukker for opvarmningen om natten. Derudover er Sibirien lavet med øjer til en kombineret brug og omdanner det til en dobbelt nordisk.

  Vi anbefaler vask ved 40º og tørring i tørretumbler.

  Kontrolleret sporbarhed takket være en syet etiket, der bærer et serienummer, der giver os mulighed for at identificere artiklen og dermed have alle de nødvendige oplysninger i hvert trin i fremstillings- og aldringskæden.

  Fyld: 98% dun, 2% FJERStof: 100% Satin Bomuld, Downproog Konfekt: Kassetten PERIMETER FINISH: Yderramme med øjer og levende satinkant.

  Sibirisk nordisk fyld fremstilles i Europa.

  Produktoplysninger

  Cotton Vitae
  NORSIB4441