Hjem

Cotton Vitae

Firkanter viskestykker

28,14 kr.

Firkanter køkkenhåndklæder, størrelse: 50 x 70 cm., Twill - 68% Bomuld + 32% Linned, med en vægt på 260 gr / m2, til vask op til 60º.

  Cotton Vitae

  Bordpladeplade 400 tråde Egyptisk bomuld PERCAL

  305,19 kr.

  Lavet med det bedste egyptiske bomuldspercale stof på 400 tråde pr. Kvadrattomme - dobbelt så meget som standard percale sengetøj. Simpelthen med et unikt touch er dette produkt det perfekte valg til en klassisk seng!

  Bordpladeplade 400 tråde Egyptisk bomuld PERCAL, meget åndbar, til brug hele året rundt.


   Cotton Vitae

   Superior Spa badekåber 300 g/m²

   334,37 kr.

   Superior Spa badekåber 300 g/m², vaffelstof er lavet af 100% bomuld af bedste kvalitet, fremstillet i Portugal. Stærk og modstandsdygtig med en tæthed på 300 gram bomuld pr. Kvadratmeter.

   Det kan maskinvaskes og tørretumbler bruges.

    Cotton Vitae

    Madras topper MAX BOMULD NATURSAN

    365,93 kr. 329,33 kr.

    Max Cotton madras topper er et 100% naturprodukt, fordi det er lavet udelukkende med 100% bomuld. Denne madras topper er reversibel, det vil sige, den kan bruges utydeligt på begge sider og indeholder en platform også med 100% bomuldsstof.

    Denne madras topper passer til madraslængder op til 200 cm og kan antage madrashøjder på op til 35 cm.

    • -10%
    Cotton Vitae

    Justerbart ark 400 tråde egyptisk bomuld

    348,14 kr.

    Lavet med det bedste egyptiske bomuldspercale stof på 400 tråde pr. Kvadrattomme - dobbelt så meget som standard percale sengetøj. Simpelthen med et unikt touch er dette produkt det perfekte valg til en klassisk seng!

    Bordplade ark 400 tråde Egyptisk bomuld PERCAL, meget åndbar, så du kan nyde alle kvaliteterne i din madras plus komforten af en egyptisk bomuldsplade 400 tråde. Til madrasser op til 35 cm. høje.


     Cotton Vitae

     Bambus madras beskytter

     275,12 kr. 247,60 kr.

     Velfont 3-lags vandtæt bambusmadrasbeskytter er lavet af bambusstof med maksimal absorption, blødhed og friskhed på begge sider. Dens Neotherm-membran® er skjult mellem de to lag stof og gør det til et vandtæt og åndbart produkt, der giver fuldstændig beskyttelse mod væsker og mider, da membranen fungerer som en fysisk barriere, der forhindrer dem i at trænge ind i madrassen.

     Bambus er den mest regenererede plante på planeten og er derfor en økologisk og bæredygtig ressource. Derudover giver det et højt niveau af fugtabsorption (op til 6 gange mere end bomuld).

     • -10%
     Cotton Vitae

     Dynebetræk 400 tråde egyptisk bomuld percale

     389,30 kr.

     Dynebetræk 400 egyptiske bomuldspercale tråde på 400 tråde pr. Kvadrattomme - dobbelt så stor tæthed som standard percale sengetøj. Simpelthen med et unikt touch er dette produkt det perfekte valg til en klassisk seng!

     Dynebetræk 400 egyptiske bomuldspercale tråde, meget åndbar, dynebetræk lukning med skjulte knapper.

      Cotton Vitae

      Viscobambú pude

      256,36 kr.

      Viskoelastisk pude med blød perforeret kerne med høj densitet med speciel formulering og ekstra højde, der giver tilstrækkelig støtte og stor åndbarhed. Den viskoelastiske kerne med formhukommelse reagerer på vægt og kropstemperatur, der aflaster trykket ved kontaktpunkterne og tilpasser sig perfekt til formen på hoved og nakke.