Mikrofiber påfyldning

Cotton Vitae

Pude TEIDE Neotherm® Plus

240,65 kr.

Teide puden er lavet med Neotherm® Plus fiberfyld, en eksklusiv silikone og konjugeret hul fiber, ekstra tynd og meget blød at røre ved. Det er en meget fluffy fiber, der har en stor kapacitet til genopretning.

Derudover er dobbeltdækslet på denne pude lavet af kæmmet bomuldsstof på 200 tråde med et smukt listet design; det indre dæksel indeholder en videnskabeligt testet anti-mide behandling, der er modstandsdygtig over for vask.

Fasthed: Mellemhøj

  Cotton Vitae

  Acarsan anti-mide fiber pude®

  372,26 kr.

  Velfont Anti-Mite Pillow er en dobbeltkappepude lavet af 100% bomulds ydre og indre stof og fyldt med fiber af høj kvalitet med Acarsan Natural® anti-mide behandling med planteekstrakter, videnskabeligt testet, og som opretholder sine egenskaber efter vask.

  Dens fyld er lavet af konjugeret hul fiber, som giver volumen, lethed, blødhed, silkeberøring, elasticitet og stor modstandsdygtighed ud over at være meget modstandsdygtig over for brug og vask. Denne pude er specielt udviklet til mennesker, der er allergiske over for mider og til dem, der leder efter en sund hvile.

  Fasthed: Medium

   Cotton Vitae

   Bambus pude

   197,26 kr.

   Pude med stribet stof og bambusfyld med stor absorption, blødhed og naturlig friskhed. Eksklusiv fasthed takket være kombinationen af fibre af høj kvalitet: bambus og Neotherm® konjugeret silikone hul fiber.

   Denne pude af medium høj fasthed er ideel til: folk med medium forfatning, der sover på deres side eller folk med stor forfatning, der sover på ryggen.

   Almohada Bambu

    Cotton Vitae

    VIRUSAN pude med dobbelt betræk

    152,89 kr.

    Virusan Pillow er lavet af mikrofiberstof med Neotherm® genanvendt fiberfyld

    Virusan® Range hæmmer væksten i væv af bakterier og reducerer aktiviteten af indhyllede vira (coronavirus)

    Ideel pude til: folk på udkig efter en antibakteriel og viral reducerende dobbeltkappepude.

     Cotton Vitae

     Velfont CADI pude

     214,38 kr.

     Velfont Kadi pude,

     Neotherm® fiberpude og dobbelt mikrofiberbetræk med soft touch og lynlås.

     Cadí puden fra Velfont er en dobbeltkappepude med lynlås, lavet af mikrofiberstof med et ekstra blødt silkepræg.

     Dens neotherm® silikone og konjugerede hule fiberfyldning giver volumen, blødhed, lethed og stor modstandsdygtighed. Det er hygiejnisk og åndbart og meget modstandsdygtigt over for brug og vask.