Sengelinned

Cotton Vitae

Bordpladeplade 400 tråde Egyptisk bomuld PERCAL

305,19 kr.

Lavet med det bedste egyptiske bomuldspercale stof på 400 tråde pr. Kvadrattomme - dobbelt så meget som standard percale sengetøj. Simpelthen med et unikt touch er dette produkt det perfekte valg til en klassisk seng!

Bordpladeplade 400 tråde Egyptisk bomuld PERCAL, meget åndbar, til brug hele året rundt.


  Cotton Vitae

  Justerbart ark 400 tråde egyptisk bomuld

  348,14 kr.

  Lavet med det bedste egyptiske bomuldspercale stof på 400 tråde pr. Kvadrattomme - dobbelt så meget som standard percale sengetøj. Simpelthen med et unikt touch er dette produkt det perfekte valg til en klassisk seng!

  Bordplade ark 400 tråde Egyptisk bomuld PERCAL, meget åndbar, så du kan nyde alle kvaliteterne i din madras plus komforten af en egyptisk bomuldsplade 400 tråde. Til madrasser op til 35 cm. høje.


   Cotton Vitae

   Dynebetræk 400 tråde egyptisk bomuld percale

   389,30 kr.

   Dynebetræk 400 egyptiske bomuldspercale tråde på 400 tråde pr. Kvadrattomme - dobbelt så stor tæthed som standard percale sengetøj. Simpelthen med et unikt touch er dette produkt det perfekte valg til en klassisk seng!

   Dynebetræk 400 egyptiske bomuldspercale tråde, meget åndbar, dynebetræk lukning med skjulte knapper.

    Cotton Vitae

    Pudebetræk 400 tråde PERCAL

    95,95 kr.

    Utrolig silkeagtig. Ulastelig værdi for pengene!

    Lavet af den bedste egyptiske bomuldsaborre på 400 tråde pr. Kvadrattomme - dobbelt så stor tæthed som standard percale sengetøj. Simpelthen med et unikt touch er dette produkt det perfekte valg til en klassisk seng!

    Pudebetræk +5cm har en kant markeret med en broderet ledning omkring dens omkreds.

     Cotton Vitae

     Sæt af plader 400 tråde Egyptisk bomuld percale

     1.430,74 kr.

     Sæt af ark 400 tråde Egyptisk bomuld percale, lavet med det bedste egyptiske bomuld percale stof på 400 tråde per kvadrat tommer - dobbelt standard percale tæthed, med et unikt touch, dette sæt ark er det perfekte valg til en klassisk seng!

      

      Cotton Vitae

      Sæt af ark 600 tråde (135 x 200)

      1.163,69 kr.

      Et af de højeste udvalg af egyptisk bomuld, dette satinstof, let at pleje, med enestående glans og storslået touch.

      Sammensat af 2 stykker: Et glat ark og et justerbart ark, se alt i "mere".

       

       

       Cotton Vitae

       Sæt af plader 600 tråde egyptisk bomuld

       1.199,52 kr.

       Sæt af plader 600 tråde Egyptisk bomuldssatin, merceriseret stof, der forbedrer bomuldsblødheden, dette stof er blevet sanforiseret for at forhindre det i at krympe med vask. Det justerbare lagen, der følger med i sættet, har til madrashøjde op til 35 cm. høj.

        

        

       • Ikke på lager
       Cotton Vitae

       Pudebetræk, egyptisk bomuld 200 tråde - Percale

       64,02 kr.

       Pudebetræk med 100% egyptisk bomuld på 200 tråde.  Med en enkelt sideåbning, med en indvendig klap, der forhindrer puden i at komme ud, en perfekt kombination af elegance og komfort.

       Vi har de standardmål, som vores kunder bruger, i strømperne, når det angiver "+5 cm" er grænsen oxford eller grænsen, der går rundt om pudebetrækets omkreds, adskilt af en syning af bomuldstråd.

        Cotton Vitae

        Justerbar plade egyptisk bomuld 200 tråde - Percale

        221,08 kr.

        Justerbart lagen, 100% egyptisk bomuldsstof på 200 tråde, til madrashøjde op til 35 cm, fastgørelse i 4 hjørnet med elastisk tråd, for et perfekt hold, denne Percale kvalitet er meget åndbar, så du altid har alle egenskaberne ved din madras ud over dens elegance og komfort.

         Cotton Vitae

         SATÉN Pudebetræk 400 tråde

         81,88 kr.

         Pudebetræk lavet af egyptisk bomuldsstof 400 tråde satin, med åbning på den ene side, med indre embozo. Målingerne inkluderet " + 5" indikerer, at det er kantens bredde, der er defineret af en ledning omkring omkredsen af dækslet, kendt som Oxford-kanten.