Madras beskytter

Cotton Vitae

Bambus madras beskytter

275,12 kr. 247,60 kr.

Velfont 3-lags vandtæt bambusmadrasbeskytter er lavet af bambusstof med maksimal absorption, blødhed og friskhed på begge sider. Dens Neotherm-membran® er skjult mellem de to lag stof og gør det til et vandtæt og åndbart produkt, der giver fuldstændig beskyttelse mod væsker og mider, da membranen fungerer som en fysisk barriere, der forhindrer dem i at trænge ind i madrassen.

Bambus er den mest regenererede plante på planeten og er derfor en økologisk og bæredygtig ressource. Derudover giver det et højt niveau af fugtabsorption (op til 6 gange mere end bomuld).

  • -10%
Cotton Vitae

Elastisk krølle madrasbetræk

95,50 kr. 85,95 kr.

Rizo Elastic Velfont madrasbetræk er lavet af 100% bomuldskrølle af bedste kvalitet, meget absorberende og elastisk. Dette betræk garanterer madrassens totale hygiejne, da det beskytter den fuldstændigt.

Det kan let placeres takket være stoffets elasticitet og dets "U" -formede lynlås, som hermetisk vikles rundt om madrassen.

  • -10%
Cotton Vitae

Beskyttende madras Virusan

134,36 kr. 120,92 kr.

Virusan® Range hæmmer væksten i væv af bakterier og reducerer aktiviteten af indhyllede vira (coronavirus).

Da den inkorporerer BIO-OME AV-teknologien®, den strengeste og mest avancerede teknologi på markedet med dokumenteret effektivitet mod vira og bakterier.

Visuran Madrasbeskytter er lavet af 100% bomuldsstrikket stof. Sikrer madrashygiejne.

  • -10%

Vandtæt Respira Bajera Ark

171,50 kr. 154,35 kr.

Den vandtætte og hyper-åndbare Respira bundplade fra Velfont er lavet af 100% økologisk bomuldsstof kæmmet og GOTS certificeret garn, ekstra blødt og meget behageligt at røre ved.

Dens vandtætte og hyper-åndbare Neotherm-membran® beskytter madrassen mod væsker, samtidig med at huden kan svede og give en svedfri hvile.

Til sengestørrelse på 200 x 200, kun hvid

  • -10%