Madras toppers

Cotton Vitae

Madras topper MAX BOMULD NATURSAN

365,93 kr. 329,33 kr.

Max Cotton madras topper er et 100% naturprodukt, fordi det er lavet udelukkende med 100% bomuld. Denne madras topper er reversibel, det vil sige, den kan bruges utydeligt på begge sider og indeholder en platform også med 100% bomuldsstof.

Denne madras topper passer til madraslængder op til 200 cm og kan antage madrashøjder på op til 35 cm.

  • -10%
Cotton Vitae

Outlast® THERMO-regulator topmadras

700,29 kr. 630,26 kr.

Velfont termoregulerende topmadras kombinerer et naturligt fyld af 100 % bomuld med et termoregulerende stof i 100 % bomuld, som anvender den mest avancerede teknologi udviklet af NASA med bomuldsstof, hvilket giver et eksklusivt og unikt produkt på markedet.

Det termoregulerende stof virker ved at absorbere, lagre og frigive den varme, som vores krop afgiver, hvilket skaber en individualiseret komfortzone. Giver et konstant mikroklima, ikke for koldt, ikke for varmt.

Denne topmadras tilpasser sig madraslængder på op til 200 cm og kan tage madrashøjder på op til 35 cm.

  • -10%
Cotton Vitae

Vendbar Aloe Vera microfiber madras topper

142,47 kr. 128,22 kr.

Velfont Aloe Vera Reversible Microfiber Mattress Topper er lavet af mikrofiberstof med et ekstra blødt touch, der indeholder en Aloe Vera-behandling. Denne behandling giver ekstraordinære fordele for huden samt giver blødhed til madrassen topper.

Denne madras topper passer til madraslængder op til 200 cm og kan antage madrashøjder på op til 30 cm.

  • -10%
Cotton Vitae

Aloe Vera vandtæt mikrofibermadras topper

159,22 kr. 143,30 kr.

Velfont Aloe Vera Waterproof Microfiber Mattress Topper er lavet af mikrofiberstof med et ekstra blødt touch, der indeholder en Aloe Vera-behandling på oversiden og polyethylenlaminat på den nederste.

Aloe Vera-behandlingen giver ekstraordinære fordele for huden ud over at bringe blødhed til madrassens topper, mens polyethylenlaminatet gør det vandtæt og giver omfattende beskyttelse mod væsker.

  • -10%

Pad vendbar krølle madrasbetræk

263,50 kr. 237,15 kr.

Velfont Pad Curl Mattress Topper er lavet af 100% stærkt absorberende bomuldskrølle, der indeholder en desinficeret® antibakteriel behandling.

Denne behandling eliminerer effektivt bakterier, der giver en sund hvile, samt at være resistent over for vask. Denne madras topper er vendbar, det vil sige, den kan bruges om hverandre på begge sider og indeholder en platform også med 100% bomuldskrøllestof.

Denne madras topper passer til madraslængder op til 200 cm og kan antage madrashøjder på op til 30 cm.

  • -10%