List of products by brand Cotton Vitae

Cotton Vitae

Acarsan anti-mide fiber pude®

372,26 kr.

Velfont Anti-Mite Pillow er en dobbeltkappepude lavet af 100% bomulds ydre og indre stof og fyldt med fiber af høj kvalitet med Acarsan Natural® anti-mide behandling med planteekstrakter, videnskabeligt testet, og som opretholder sine egenskaber efter vask.

Dens fyld er lavet af konjugeret hul fiber, som giver volumen, lethed, blødhed, silkeberøring, elasticitet og stor modstandsdygtighed ud over at være meget modstandsdygtig over for brug og vask. Denne pude er specielt udviklet til mennesker, der er allergiske over for mider og til dem, der leder efter en sund hvile.

Fasthed: Medium

  Cotton Vitae

  Alaska fjerpude 90% dun 10% fjer

  1.019,77 kr.

  Ny pude med en elegant og moderne finish. Naturlig anti-mide, hypoallergen behandling og sporbarhedskontrol.

  FYLD: 90% dun 10% fjer
  TÆTHED: Strømpe
  STOF: 100% dunsikker satin bomuld
  TAKT: Ekstra nedtur
  PERIMETER FINISH: Ydre skillevæg og levende trim

   Cotton Vitae

   Aloe Vera vandtæt mikrofibermadras topper

   159,22 kr. 143,30 kr.

   Velfont Aloe Vera Waterproof Microfiber Mattress Topper er lavet af mikrofiberstof med et ekstra blødt touch, der indeholder en Aloe Vera-behandling på oversiden og polyethylenlaminat på den nederste.

   Aloe Vera-behandlingen giver ekstraordinære fordele for huden ud over at bringe blødhed til madrassens topper, mens polyethylenlaminatet gør det vandtæt og giver omfattende beskyttelse mod væsker.

   • -10%
   Cotton Vitae

   Artico dyne 94% dun og 6% kuglepen

   1.153,76 kr.

   Elegant dyne med fremragende finish. Naturlig anti-mide, hypoallergen behandling og sporbarhedskontrol.

   Det bedste system er "Kassetten", som består af malerier med indvendige skillevægge. De tillader indkvartering af fyldet i hele det indre af Norden, selv i sømmene, og undgår dermed kolde områder (uden påfyldning), de giver også ensartethed i fordelingen af fyldet i hele nordens overflade.

    Cotton Vitae

    Badekåbe Bebe HATOR 100% bomuld

    245,64 kr.

    Badekåbe Bebe HATOR 100% bomuld, HVID FARVE, lavet med kæmmet bomuld af højeste kvalitet.

    Denne artikel er i overensstemmelse med alle europæiske regler om børns sikkerhed.

     Cotton Vitae

     Bambus madras beskytter

     275,12 kr. 247,60 kr.

     Velfont 3-lags vandtæt bambusmadrasbeskytter er lavet af bambusstof med maksimal absorption, blødhed og friskhed på begge sider. Dens Neotherm-membran® er skjult mellem de to lag stof og gør det til et vandtæt og åndbart produkt, der giver fuldstændig beskyttelse mod væsker og mider, da membranen fungerer som en fysisk barriere, der forhindrer dem i at trænge ind i madrassen.

     Bambus er den mest regenererede plante på planeten og er derfor en økologisk og bæredygtig ressource. Derudover giver det et højt niveau af fugtabsorption (op til 6 gange mere end bomuld).

     • -10%
     Cotton Vitae

     Bambus pude

     197,26 kr.

     Pude med stribet stof og bambusfyld med stor absorption, blødhed og naturlig friskhed. Eksklusiv fasthed takket være kombinationen af fibre af høj kvalitet: bambus og Neotherm® konjugeret silikone hul fiber.

     Denne pude af medium høj fasthed er ideel til: folk med medium forfatning, der sover på deres side eller folk med stor forfatning, der sover på ryggen.

     Almohada Bambu

      Cotton Vitae

      Bentor håndklæde farve 650 gr. ekstra blød

      41,09 kr.

      Bentor Towel Color 650 gr. ekstra blød, Ekstraordinær grammage, der giver høj absorption og blødhed, ren plys 100% dobbeltsidet kæmmet krølle bomuld. Bred vifte af farver til at kombinere i enhver badeværelse dekoration. Jacquard grænse.

       Cotton Vitae

       Beskyttende madras Virusan

       134,36 kr. 120,92 kr.

       Virusan® Range hæmmer væksten i væv af bakterier og reducerer aktiviteten af indhyllede vira (coronavirus).

       Da den inkorporerer BIO-OME AV-teknologien®, den strengeste og mest avancerede teknologi på markedet med dokumenteret effektivitet mod vira og bakterier.

       Visuran Madrasbeskytter er lavet af 100% bomuldsstrikket stof. Sikrer madrashygiejne.

       • -10%
       Cotton Vitae

       Beskyttende pudebetræk - Raso Labrado

       66,47 kr.

       Raso pudebeskytter Udskåret med bomulds cutí stof, lavet af Velfont er lavet med 100% bomulds cutí stof. Det garanterer pudens hygiejne, da den beskytter den på en integreret måde, der forlænger dens levetid.