Pudebetræk

Cotton Vitae

Pudebetræk 400 tråde PERCAL

95,95 kr.

Utrolig silkeagtig. Ulastelig værdi for pengene!

Lavet af den bedste egyptiske bomuldsaborre på 400 tråde pr. Kvadrattomme - dobbelt så stor tæthed som standard percale sengetøj. Simpelthen med et unikt touch er dette produkt det perfekte valg til en klassisk seng!

Pudebetræk +5cm har en kant markeret med en broderet ledning omkring dens omkreds.

  Cotton Vitae

  Pudebetræk, egyptisk bomuld 200 tråde - Percale

  64,02 kr.

  Pudebetræk med 100% egyptisk bomuld på 200 tråde.  Med en enkelt sideåbning, med en indvendig klap, der forhindrer puden i at komme ud, en perfekt kombination af elegance og komfort.

  Vi har de standardmål, som vores kunder bruger, i strømperne, når det angiver "+5 cm" er grænsen oxford eller grænsen, der går rundt om pudebetrækets omkreds, adskilt af en syning af bomuldstråd.

   Cotton Vitae

   SATÉN Pudebetræk 400 tråde

   81,88 kr.

   Pudebetræk lavet af egyptisk bomuldsstof 400 tråde satin, med åbning på den ene side, med indre embozo. Målingerne inkluderet " + 5" indikerer, at det er kantens bredde, der er defineret af en ledning omkring omkredsen af dækslet, kendt som Oxford-kanten.

    Cotton Vitae

    Pudebetræk 300 tråde Stribet satin

    65,13 kr.

    Egyptisk bomuld på 300 tråde stribet satin, Enkel og elegant, dette stribede design (1 cm. bredt) harmonerer med udsmykningen af det moderne soveværelse. Ren egyptisk bomuld på 300 tråde pr. Kvadrattomme. Oxford pudebetræk +5 cm har en kant markeret med en broderet ledning omkring omkredsen.