Quilts

Cotton Vitae

Quilt ASPEN 95% ned

1.022,72 kr.

Aspen Velfont dynen er lavet af 100% dunsikkert bomuldsstof, hvilket forhindrer tab af det meget fine fyld indeni. Denne påfyldning er lavet af jomfru ned af høj kvalitet, ikke knust. Det har været udsat for strenge sanitære kontroller, er desinficeret, desinficeret og steriliseret.

Den fås i en enkelt vægt på 270 g/m².

  Cotton Vitae

  Dyne DENVER - Extrasoft

  238,20 kr.

  DENVER Eco dynen fra Velfont er lavet af glat mikrofiberstof med et ekstra blødt touch.

  Fyldet på denne dyne er lavet af neotherm® Eco konjugeret silikone hul genanvendt fiber, der har de samme termiske, berørings- og genvindingsegenskaber som jomfrufibre, men reducerer mængden af affald, vi genererer på planeten, hvilket sparer jomfrueligt råmateriale. Lavet med vandret ribbing og ydre trim omkring omkredsen.

   Cotton Vitae

   SUPRA Dyne 100% dun

   1.704,59 kr.

   Dyne komponeret med de mest eksklusive materialer, som gør den til et blødt, let og omfangsrigt nordisk fyld.

   Supra er en meget avanceret dyne, dens påfyldning er 100% nede, et ædelt og meget dyrebart materiale valgt for dets renhed og dets egenskab ved at give volumen (det har en påfyldningskraft 750), takket være dets påfyldning giver det os et varmluftkammer, der beskytter os naturligt om natten og hjælper os også med at evakuere overskydende fugt.

    Cotton Vitae

    DYNE SIBERIA 98% ned

    1.369,62 kr.

    Sibirisk dyne er uden tvivl hogar Algodón Egipcios nordiske fyld par excellence, den har en enestående balance mellem en meget høj kvalitet og en indeholdt pris. Dens fyldning af 98% ned sammen med et meget blødt satinstof giver os et uovertruffen touch, volumen og komfort.

    Materialerne i den sibiriske dyne er naturlige (dun og bomuld). Dunene er blevet behandlet, vasket og steriliseret i henhold til EDFA (European Down &Feather Association) regler.

     Cotton Vitae

     Dundyne 90 % dun , 10 % fjer

     818,77 kr.

     Dyne DUN 90% Dun, 10% fjer, god kvalitet til en god pris. Naturlig anti-mide, hypoallergen behandling og sporbarhedskontrol.

     Fremstillet af NORDREAM, der i sine produkter anvender nye dun fremstillet i Europa under de strengeste kvalitetsbetingelser (EN 12934 - J.I.S. standarder), hygiejne og respekt for miljøet.

      Cotton Vitae

      Ordino dyne 90% dun 10% fjer

      848,57 kr.

      Edron Ordino er lavet af 100% bomuld "dunsikkert" yderstof, som forhindrer lækage af fjerene indeni.

      Påfyldningen af denne dyne er lavet af jomfru dun af høj kvalitet, ikke-påkrøvet, underkastet strenge hygiejnekontroller og desinficeres, desinficeres og steriliseres.

      Den fås i en enkelt vægt på 270 g/m².

       Cotton Vitae

       Snedyne 92% dun og 8% pen

       863,46 kr.


       Klassisk og behagelig dyne siden 1991 i vores produktkatalog. Naturlig anti-mide, hypoallergen behandling og sporbarhedskontrol.

       NORDREAM anvender i sine produkter nye dun fremstillet i Europa under de strengeste kvalitetsbetingelser (EN 12934 – J.I.S. standarder), hygiejne og respekt for miljøet.

        Cotton Vitae

        Artico dyne 94% dun og 6% kuglepen

        1.153,76 kr.

        Elegant dyne med fremragende finish. Naturlig anti-mide, hypoallergen behandling og sporbarhedskontrol.

        Det bedste system er "Kassetten", som består af malerier med indvendige skillevægge. De tillader indkvartering af fyldet i hele det indre af Norden, selv i sømmene, og undgår dermed kolde områder (uden påfyldning), de giver også ensartethed i fordelingen af fyldet i hele nordens overflade.