Almohada de fibra antiácaros Acarsan®
  Cotton Vitae

  Acarsan anti-mide fiber pude®

  372,26 kr.
  Inkl. moms

  Velfont Anti-Mite Pillow er en dobbeltkappepude lavet af 100% bomulds ydre og indre stof og fyldt med fiber af høj kvalitet med Acarsan Natural® anti-mide behandling med planteekstrakter, videnskabeligt testet, og som opretholder sine egenskaber efter vask.

  Dens fyld er lavet af konjugeret hul fiber, som giver volumen, lethed, blødhed, silkeberøring, elasticitet og stor modstandsdygtighed ud over at være meget modstandsdygtig over for brug og vask. Denne pude er specielt udviklet til mennesker, der er allergiske over for mider og til dem, der leder efter en sund hvile.

  Fasthed: Medium

  Måling:
  100% secure payments

  Hele Velfont-antimideserien er certificeret både af det prestigefyldte britiske fundament Allergy UK og af spanish Society of Allergology and Clinical Immunology (SEAIC), som garanterer, at Acarsan Natural-serien® af Velfont reducerer spredningen af støvmider og opretholder dens effektivitet gennem vaskene. Denne anti-mide effektivitet efter vask er blevet klinisk testet af TEC (Technique Environnement Consultants), et europæisk referencelaboratorium i undersøgelsen af mider.

  Denne pude af medium fasthed er ideel til: folk med medium forfatning, der sover på deres side, af stor forfatning, der sover på ryggen og af lille forfatning, der sover på deres side, og som søger beskyttelse mod mider.

  Sammensætning:  Udestående:
  • Stofbetræk: 100% bomuld
  • Stof indeni: 100% bomuld
  • Fyld: 100% polyester konjugeret hul fiber anti-mider Acarsan Natural®
  • Dobbeltbetræk glat stof 100% bomuld
  • Videnskabeligt testet anti-mide behandling
  • Naturlig aktiv med planteekstrakter
  • Genanvendt fiberfyldning Dobbelt glat stofbetræk 100% bomuld
  Fyldte vaskeforhold: Dæk vaskeforhold:
  Condiciones lavado relleno Lavado fundas

  Produktoplysninger

  Cotton Vitae
  700001