Edredón PLUMINO 90 % Plumón , 10% pluma1
  Cotton Vitae

  Dundyne 90 % dun , 10 % fjer

  818,77 kr.
  Inkl. moms

  Dyne DUN 90% Dun, 10% fjer, god kvalitet til en god pris. Naturlig anti-mide, hypoallergen behandling og sporbarhedskontrol.

  Fremstillet af NORDREAM, der i sine produkter anvender nye dun fremstillet i Europa under de strengeste kvalitetsbetingelser (EN 12934 - J.I.S. standarder), hygiejne og respekt for miljøet.

  Grammage gr/m2
  Måling:
  100% secure payments

  FYLD: 90% Dun 10% Fjer, STOF: 100% Dunsikker bomuld, KONFEKT: Kassetten, PERIMETER FINISH: Live trim, MULTIFUNKTIONEL: Øjer og knapper i vægte på 180gr, 130gr og double.

  Dundyne 90% Dun, 10% fjer, bærer et identifikationsnummer forbundet med en række optegnelser, der giver os mulighed for at kende nøjagtigt pennens oprindelse og identificere dens oprindelse, det vil sige, vi kan finde og følge sporet gennem alle faser af produktion, transformation og distribution af et bestemt produkt.

  Konservering og vask

  Det tilrådes at hule og lufte den nordiske for at fjerne den absorberede fugt og også omfordele fyldet.

  Vask derhjemme

  Med vand ved 30º C ved hjælp af neutralt rengøringsmiddel, kort centrifuge, tør tøjet i en tørretumbler, delikat program eller udendørs uden at udsætte det for solen. Anbring ikke tøjet direkte i kontakt med varmekilder, fjern tøjet forsigtigt og gentagne gange, indtil det er helt tørt og har genvundet det oprindelige volumen. Brug ikke blegemiddel.

  Renseri

  Tøjet understøtter vask med perchlorethylen.

  Produktoplysninger

  Cotton Vitae
  NORPLU4407