• -10%
Cubrecolchón Microfibra Aloe Vera Impermeable
Cotton Vitae

Aloe Vera vandtæt mikrofibermadras topper

159,22 kr.
143,30 kr. Spar 10%
Inkl. moms

Velfont Aloe Vera Waterproof Microfiber Mattress Topper er lavet af mikrofiberstof med et ekstra blødt touch, der indeholder en Aloe Vera-behandling på oversiden og polyethylenlaminat på den nederste.

Aloe Vera-behandlingen giver ekstraordinære fordele for huden ud over at bringe blødhed til madrassens topper, mens polyethylenlaminatet gør det vandtæt og giver omfattende beskyttelse mod væsker.

Måling:
100% secure payments

Velfont Aloe Vera Waterproof Microfiber Mattress Topper er lavet af mikrofiberstof med et ekstra blødt touch, der indeholder en Aloe Vera-behandling på oversiden og polyethylenlaminat på den nederste. Aloe Vera-behandlingen giver ekstraordinære fordele for huden ud over at bringe blødhed til madrassens topper, mens polyethylenlaminatet gør det vandtæt og giver omfattende beskyttelse mod væsker. Dette laminat gør igen en effektiv fysisk barriere mod mider, fordi de ikke kan trænge ind i madrassen. Denne madras topper passer til madraslængder op til 200 cm og kan antage madrashøjder på op til 30 cm.

Den vandtætte Aloe Vera microfiber mattress topper passer med gummi omkring platabandaens omkreds for et perfekt hold om natten og undgår uønskede forskydninger. Velfont Aloe Vera vandtæt mikrofibermadras topper øger komforten ved at lette trykket på kontaktpunkterne med vores krop og opnå en bedre hvile takket være dens fiberfyldning. Alle Velfont madrasstoppere favoriserer cirkulationen af luft indeni, hvilket eliminerer den fugt, der kan akkumuleres ud over at tillade den korrekte sved.

Madras topper ideel til: folk på udkig efter blødhed og beskyttelse mod væsker.

Sammensætning:

  • Stof: 100% polyester mikrofiber
  • Base: 100% polyethylenbase
  • Fyld: 100% polyesterfiber

Anbefalinger til vedligeholdelse:

Condiciones de lavado cubrecolchon

Internationalt miljømærke for tekstilprodukter uden sundhedsskadelige stoffer.

EOEko

Produktoplysninger

Cotton Vitae
5251851