• -10%
Cubrecolchón TERMO-regulador
Cotton Vitae

Outlast® THERMO-regulator topmadras

700,29 kr.
630,26 kr. Spar 10%
Inkl. moms

Velfont termoregulerende topmadras kombinerer et naturligt fyld af 100 % bomuld med et termoregulerende stof i 100 % bomuld, som anvender den mest avancerede teknologi udviklet af NASA med bomuldsstof, hvilket giver et eksklusivt og unikt produkt på markedet.

Det termoregulerende stof virker ved at absorbere, lagre og frigive den varme, som vores krop afgiver, hvilket skaber en individualiseret komfortzone. Giver et konstant mikroklima, ikke for koldt, ikke for varmt.

Denne topmadras tilpasser sig madraslængder på op til 200 cm og kan tage madrashøjder på op til 35 cm.

Måling:
100% secure payments

Velfont Thermo-regulator madrasbetrækket er justeret med gummi rundt om hele madrassens omkreds for perfekt støtte om natten, så uønsket forskydning undgås. Derudover har den en ydre trim for en bedre finish.

Denne topmadras øger komforten ved at lette trykket på berøringspunkterne med vores krop og opnå en bedre hvile takket være dens 100% bomuldsfyld, der udover at være naturligt fungerer som varmeisolering.

Alle Velfont madrasbetræk favoriserer luftcirkulation indeni, eliminerer eventuel fugt, der kan samle sig, samt tillader korrekt sved.

Ideel topmadras til: varme mennesker

Sammensætning:

  • Stof: 100% Outlast® termoregulerende bomuld
  • Base: 100% bomuldsbund
  • Fyld: 100% bomuld

Vedligeholdelsesanbefalinger:

Thermo regular

Internationalt miljømærke for tekstilprodukter fri for sundhedsskadelige stoffer.

EOEko

Produktoplysninger

Cotton Vitae
5005231