• -10%

Pad vendbar krølle madrasbetræk

263,50 kr.
237,15 kr. Spar 10%
Inkl. moms

Velfont Pad Curl Mattress Topper er lavet af 100% stærkt absorberende bomuldskrølle, der indeholder en desinficeret® antibakteriel behandling.

Denne behandling eliminerer effektivt bakterier, der giver en sund hvile, samt at være resistent over for vask. Denne madras topper er vendbar, det vil sige, den kan bruges om hverandre på begge sider og indeholder en platform også med 100% bomuldskrøllestof.

Denne madras topper passer til madraslængder op til 200 cm og kan antage madrashøjder på op til 30 cm.

Måling:
100% secure payments

Velfont Pad Curl Mattress Topper er lavet af 100% stærkt absorberende bomuldskrølle, der indeholder en desinficeret® antibakteriel behandling. Denne behandling eliminerer effektivt bakterier, der giver en sund hvile, samt at være resistent over for vask. Denne madras topper er vendbar, det vil sige, den kan bruges om hverandre på begge sider og indeholder en platform også med 100% bomuldskrøllestof. Denne madras topper passer til madraslængder op til 200 cm og kan antage madrashøjder på op til 30 cm.

Pad Reversible Curl Mattress Topper er justeret med gummi omkring platformens omkreds for et perfekt hold om natten og undgår uønskede forskydninger; Derudover indeholder den en udvendig trim for en bedre finish. Denne madras topper øger komforten ved at lette trykket på kontaktpunkterne med vores krop og opnå en bedre hvile takket være dens påfyldning med neotherm® konjugeret silikone hul fiber. Alle Velfont madrasstoppere favoriserer cirkulationen af luft indeni, hvilket eliminerer den fugt, der kan akkumuleres ud over at tillade den korrekte sved.

Ideel til folk, der søger beskyttelse mod bakterier og absorption med blødheden af bomuldskrølle.

Sammensætning Højdepunkter
  • Stof: 80% bomuld - 20% polyester (100% desinficeret® bomuldskrølle)
  • Fyld: 100% Polyester Fiber Neotherm®
  • Polstret madras topper
  • 100% meget absorberende bomuldskrøllestof
  • Til madrashøjder op til 30 cm. og længder på 200 cm.

Vaskeforhold

cubre colchon alvado

Internationalt miljømærke for tekstilprodukter uden sundhedsskadelige stoffer.

Certificados AEOK

Produktoplysninger

5000101